0
    

ILUMINAM MODERN LOCUINTA TA DE CRACIUN

     Focus Arc Network ofera intr-un mod profesional si eficient Iluminat ornamental in perioada sarbatorilor de iarna. Oferim servicii pentru Iluminat, speciale pentru craciun. Compania noastra produce, comercializeaza si instaleaza cu echipe proprii , ornamente de luminoase pentru sarbatorile de iarna. Folosim doar tehnologie moderna bazata pe led si instalatii profesionale, garantate prin certificate de calitate si garantie oferite de Companie. Lucrarile de montaj sunt realizate de catre profesionisti, iar sistemul de alimentare al ornamentelor, va fi prevazut cu elemente de siguranta, pentru a se evita orice fel de risc si pentru a se asigura siguranta maxima beneficiarilor serviciilor noastre. Este de la sine înțeles că economia, eficiența energetică și durabilitatea mediului sunt importante pentru noi.
  Cea mai importanta premisa pentru noi este în mod constant sa oferim clientilor nostri produse noi care primesc cele mai recente tendințe.   Compania noastra va ofera o gama variata de ornamente luminoase, o parte dintre ele se pot realiza si la comanda, in functie de preferintele clientilor, iar durata de realizare este de 2 -3 zile de la comanda. 

Servicii oferite:                   
    Realizare instalatie electrica de alimentare pentru orice fel de ornamente luminoase.  
                  
    Montaj:                              
 ornamente luminoase furtun luminos - led                                 
 perdele luminoase - led                                      
 turturi pentru exterior sau interior - led                                         
 instalatii de iluminat brad de craciun - led   

     Calitatea serviciilor noastre este de inalta calitate si corespunde tuturor cerintelor clientilor. Garantia lucrarilor noastre este asigurata de specialistii Companiei prin garantia de buna executie, oferita fiecarui beneficiar la sfarsitul lucrarii. Preturile oferite de noi sunt GARANTAT cele mai mici de pe piata. 


Trimiteți un comentariu

Bun venit pe site!

 
Top