0
Prin instalatie de legare la pamant se intelege un  ansamblu de electrozi ingropati in pamant, legati intre ei si   conductoare de legare la pamant, montate intre electrozi si intre acestia si   instalatiile electrice.
Partea principala a unei instalatii de   legare la pamant o constituie priza de pamant, deoarece asigura protectia la electrocutare.
Instalatia de legare la pamant trebuie sa satisfaca urmatoarele cerinte:   
- instalatia de legare   la pamant trebuie sa asigure protejectia personalului, sa previna incendiile sau   exploziile provocate de loviturile directe de trasnet si supraincalzirile   provocate de curentii de scurtcircuit;    - instalatia de legare   la pamant trebuie sa conduca curentul de trasnet si curentii de scurtcircuit   fara a determina aparitia unor valori inadmisibile ale tensiunilor de pas si   de atingere;   
- instalatia de legare la pamant trebuie sa protejeze echipamentele electronice prin asigurarea unei   cai de impedanta redusa intre ele.

Pentru a va asigura protectia dumneavoastra si a  locuintei ARC CONNECT, societate atestata ANRE, va ofera cele mai bune servicii de executie sisteme de paratrasnet si prize de pamant.
Efectuam verificari si masuratori periodice pentru prize de pamant, remediem defectul si eliberam pe loc buletin de verificare si incercare priza de pamant si cabluri electrice
ARC Connect

Tel. contact: 0723758558
www.arcconnect.net
office@arcconnect.net

Trimiteți un comentariu

Bun venit pe site!

 
Top